Otkrivena Milanova ponuda za novog golmana

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena Milanova ponuda za novog golmana

''Rosoneri'' moraju brzo, ali i pametno da reaguju.

Fudbalski klub Milan spremio je ponudu za golmana Đenove Matiju Perina.

Skaj sport Italija preneo je večeras da će Milan ponuditi sedam miliona evra plus dodatnih osam kao bonuse po dogovoru.

Predsednik Đenove Enriko Presiosi želi da se osigura, veruje u svog golmana, i da će se dokazati, opravdati očekivanja i zbog toga je postavio jednako velik bonus.

Perin se uspešno oporavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od povrede kolena, spreman je za start novih priprema i sigurno želi novi izazov na San Siru.

Podsetimo, Donaruma već sada prolazi kroz pakao, večeras je doživeo svojevrsnu neprijatnost na utakmici mladih selekcija Italije i Danske.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Audicija završena, Milan doveo golmana i otkrio šta će biti sa Donarumom!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 20:20

Izabrali ovog popodneva, usledila i poruka Donarumi, ovo je najverovatniji ishod drame!..Posle razgovora sa agentima dvojice golmana, Milan se odlučio za Matiju Perina. Čuvar mreže Đenove će u narednih nekoliko dana potpisati ugovor, cena je 8 miliona, plus još toliko u bonusima...Naravno, jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.