Otkaz u Verderu, posao u Štutgartu

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz u Verderu, posao u Štutgartu

Fudbalski klub Verder iz Bremena raskinuo je ugovor sa trenerom Robinom Dutom, koji će postati sportski direktor Štutgarta.

Verder je u oktobru otpustio Duta i do sada su pregovarali o uslovima raskida ugovora, koji je trebalo da istekne u junu 2016. godine, a bundesligaški klub saopštio je da je postignut dogovor o raskidu ugovora.

Nemački mediji su prethodnih dana spekulisali da će Dut preuzeti posao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sportskog direktora u Štutgartu i na tom mestu zameniti Fredija Bobića, koji je otišao u septembru.

"Oduvek smo govorili da cenimo rad Robina Duta i klub ne želi da stoji na putu nečemu što bi za njega predstavljalo veliki izazov. On je obavio važan posao za nas, želimo mu sve najbolje na novom poslu", navodi se u saopštenju Verdera.

Dut je u oktobru napustio Verder, pošto ekipa nije pobedila u prvih devet utakmica u Bundesligi. Njega je na klupi kluba iz Bremena zamenio Viktor Skripnik.

Posle 17 kola Verder zauzima 16. mesto na tabeli sa 17 bodova i ima dva boda manje od pretposlednjeg Dortmunda i poslednjeg Frajburga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OTKAZNI ROK DVA MESECA: Dut se dogovorio sa Verderom oko odlaska

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015

Fudbaleri Verdera ostali su bez trenera, pošto je klub iz Bremena raskinuo ugovor sa Robinom Dutom, koji će postati sportski direktor Štutgarta.. . Verder je u oktobru otpustio Duta i do sada su pregovarali o uslovima raskida ugovora, koji je trebalo da istekne u junu 2016. godine, a bundesligaški...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.