Otac potvrdio, Brazilac uskoro potpisuje za Barsu!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac potvrdio, Brazilac uskoro potpisuje za Barsu!

Katalonci uskoro dobijaju veliko pojačanje.

Fudbalski klub Barselona uskoro bi mogao da dovede još jednog Brazilca, ali ne Filipea Kutinja.

Otac fudbalera Gremija Artura rekao je za brazilske medije da će njegov sin uskoro pojačati Barselonu.

"Moj sin će uskoro igrati u Barseloni", rekao je Arturov otac.

Ovaj vezni fudbaler je jedan od najzaslužnijih za osvajanje Kopa Libertadores pa je tako skrenuo pažnju brojnim klubovima iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrope.

Sportski direktor Barselone Robert Fernandez boravio je u Brazilu, posmatrao je finale Kopa Libertatores kako bi se raspitao o njegovoj ceni i mogućnosti da ga dovede na Kamp nou. Nakon toga, Artur je već uslikan u dresu Barselone pa su tako glasine o završenom transferu dodatno podgrejane.

Artur igra na poziciji centralnog veznog igrača, rođen je 1996. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi 50 miliona evra, a ugovorom je vezan do 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.