Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovo gnijezdo" u Banjaluci

Manifestacija "Fudbalski grad" u znaku je Svjetskog prvenstva u Rusiji i biće održana u šest gradova u Republici Srpskoj, i to u Banjaluci, Gradišci, Trebinju, Palama, Sokocu i Bijeljini.

"Ove godine, pored turnira Jelen kup, organizujemo još dvije manifestacije. Biće postavljena i zvanična navijačka zona reprezentacije Srbije 'Orlovo gnijezdo', kao i M:tel junior kup. 'Orlovo gnijezdo' će biti postavljeno na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Trgu Krajine, a M:tel junior kup je na programu 22. i 23. juna", rekao je Sergej Močević iz udruženja Centar za edukaciju, omladinu i sport, koja je organizator manifestacije "Jelen fudbalski grad".

Vladimir Rosić, regionalni trejd marketing menadžer kompanije "Molson Coors" naglasio je da je jelen pivo sastavni dio svih sportskih događaja, a posebno fudbala.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.