Orlovi traže fudbalskuSablju i Karadžićevu ostavku

Izvor: Glas javnosti, 22.Okt.2010, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" traže fudbalsku"Sablju" i Karadžićevu ostavku

BEOGRAD - Generalni sekretar Fan kluba Orlovi Bogdan Bogdanović kaže da srpski fudbal ne sme da pravi nikakve kompromise sa mafijom ocenjujući da su vodeći ljudi u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) odgovorni za teško stanje u domaćem fudbalu i reprezentaciji.

- Ja se nadam da će država uložiti napore da se problemi reše od početka - istakao je Bogdanović i ocenio da jedino to može da spreči propast srpskog fudbala.

On je naglasio da su u FSS neophodne reforme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << što podrazumeva i ostavke Tomislava Karadžića i ostalih čelnih ljudi.

To je, prema rečima Bogdanovića, uslov da Savez poboljša infrastrukturu Jelen super lige i time omogući da više klubova ostvari plasman u evropska takmičenja.

- Ove godine smo uputili otvoreno pismo predsedniku Republike Borisu Tadiću, gde smo objasnili šta čeka srpski fudbal, ukoliko se ne promeni sistem u Savezu - podsetio je Bogdanović.

On je dodao da je takvo pismo uručeno i ministrima, kao i predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije Vladi Divcu.

Bogdanović je ukazao da je, i pored upozorenja, nažalost, došlo do nemilog epiloga utakmice između Italije i Srbije u Đenovi i poručio da je u Srbiji od danas počela fudbalska "Sablja".

- Započeli smo akciju prikupljanja potpisa pod nazivom 'Tvoj glas za fudbalski spas', kojom želimo da nateramo da Karadžić podnese ostavku - objasnio je Bogdanović.

On je zaključio da je ova akcija početak izgradnje modernog fudbala u Srbiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.