Orlovi protiv Rusije u Dubaiju

Izvor: RTS, 28.Okt.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" protiv Rusije u Dubaiju

Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije odigraće prijateljski meč u Dubaiju 15. novembra. Želja selektora Siniše Mihajlovića je da u prijateljskim susretima protiv jakih rivala nastavi sa podizanjem igre naše reprezentacije, stoji u saopštenju FSS.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće 15. novembra preijateljsku utakmicu u Dubaiju sa Rusijom, saopšteno je danas na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Utakmica između Srbije i Rusije biće odigrana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Gradsnom stadionu u Dubaiju, a vreme početka ovog duela još uvek nije saopšteno.

Reprezentacija Rusije je u nedavno završenim kvalifikacijama završila na prvom mestu u svojoj grupi i tako izborila direktan plasman na naredni Mundijal u Brazilu.

"Po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, želja selektora Siniše Mihajlovića je da u prijateljskim susretima protiv jakih rivala nastavi sa podizanjem igre naše reprezentacije", piše u saopštenju na sajtu FSS.

Srbija je početkom ovog meseca u Novom Sadu u prijateljskoj utakmici pobedila Japan sa 2:0, takođe učesnika narednog Mundijala.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.