Orlovi gostuju u Francuskoj 31. maja

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi gostuju u Francuskoj 31. maja

Reprezentacije Francuske i Srbije odigraće prijateljsku utakmicu 31. maja u Remsu, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Utakmica u gradu koji se nalazi na severoistoku Francuske zakazana je za 21 sat, a biće odigrana na stadionu „Ogist Delon”, izgrađenom 2008. godine, kapaciteta 22.000 mesta.
Ovaj duel poslužiće selekciji Trikolora za završne pripreme uoči šampionata Evrope u Poljskoj i Ukrajini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a reprezentaciji Srbije kao jedan od testova za start kvalifikacionog ciklusa za Mundijal u Brazilu 2014. godine.
Poslednji put Orlovi i Francuzi su se sastali u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi. Francuzi su pobedili u Parizu 2:1, u Beogradu je bilo nerešeno 1:1, ali je Srbija kao pobednik grupe izborila direktan plasman na šampionat sveta.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlovi gostuju u Francuskoj 31. maja

Izvor: Utakmica.rs, 26.Jan.2012

Reprezentacije Francuske i Srbije odigraće prijateljsku utakmicu 31. maja u Remsu, saopštio je Fudbalski savez Srbije. Utakmica u gradu koji se nalazi na severoistoku Francuske zakazana je za 21 sat, a biće odigrana na stadionu "Ogist Delon", izgrađenom 2008...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.