Orlići na proveri sa Petlovima

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlići na proveri sa Petlovima

 „Operaciju Izrael 2013” mlada reprezentacija Srbije nastavlja u četvrtak prijateljskom utakmicom protiv Francuske u Ruenu (20,45). Duel sa renomiranim protivnikom idealna je prilika za izabranike Aleksandra Jankovića da se pokažu gde su u odnosu na jednu od najjačih reprezentacija u Evropi.
Raspoloženje među igračima je odlično, iako su umorni od sezone u klubovima biće izuzetno motivisani da dostojno reprezentuju srpski fudbal.
– Nadam se uspešnoj proveri. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pokazali smo na prethodnim testovima da imamo kvalitet i da smo na dobrom putu da spremni dočekamo početak kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Duel sa Francuzima biće nam od velike koristi, jer oni zauzimaju mesto u vrhu Starog kontinenta, gde smo bili i mi pre dve godine – podsetio je Vujadin Savić, defanzivac Bordoa, jedini mladi reprezentativac koji igra u francuskom klubu.
U proteklih godinu dana Savić je upoznao ambijent i način igre na francuskom  tlu, ali ne misli da je u Ruenu na domaćem terenu:
– Samo se u Srbiji osećam kao kod kuće. Možda bolje poznajem Francusku od ostalih reprezentativaca, ali svi smo u istoj ulozi.
Selektor Aleksandar Janković najavio je još pre polaska za Francusku da će dozirati minutažu pojedinih igrača zbog umora od naporne sezone. Očekuje se da će izvesti na teren jači tim od onog koji sprema za ponedeljak u Švedskoj. Moguće je čak da će se pojedini igrači vratiti u Beograd posle provere u Ruenu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.