„Orlići“ četvrti u Evropi

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlići“ četvrti u Evropi

Omladinska i kadetska reprezentacija Srbije nakon uspeha u prethodna dva kvalifikaciona ciklusa i na finalnim turnirima kontinentalnih šampionata pod okriljem UEFA zauzimaju zbirno četvrto mesto na tabeli svih evropskih selekcija uzrasta do 19 i 17 godina, saopštila je evropska „kuća fudbala”.
(FOTO: UEFA)
Fudbalski savez Srbije (FSS) prenosi da je reč o izuzetnom uspehu naših mlađih selekcija, koji ih svrstava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u sam krem evropskog fudbala u toj kategoriji.
Prva pozicija i trofej „Moris Burlaz” pripali su Francuzima sa 14 bodova, a slede Španija sa 14, Holandija sa 10 i Srbija sa devet bodova.
Među najboljih 10 još su Portugalija i Rusija sa po osam, Gruzija, Nemačka, Grčka i Italija sa po sedam bodova.
FSS navodi da je najviše bodova osvojila omladinska reprezentacija pod vođstvom selektora Ljubinka Drulovića, koja je ove godine na prvenstvu Evrope u Litvaniji postala šampion kontinenta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zbog Drulinih zlatnih dečaka Srbija je četvrta u Evropi

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2013

Omladinska i kadetska reprezentacija Srbije su posle uspeha u prethodna dva kvalifikaciona ciklusa i na finalnim turnirima kontinentalnih šampionata pod okriljem UEFA zauzele četvrto mesto na zbirnoj tabeli svih evropskih selekcija uzrasta do 19 i 17 godina, saopštila je Evropska kuća fudbala. Fudbalski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.