Organizatori očekuju 200 zaprega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2009, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori očekuju 200 zaprega

CREPAJA - Na tradicionalnoj manifestaciji "Crepajački fijaker", koja će se održati u ponedeljak, 20. aprila na fudbalskom igralištu u Crepaji kod Pančeva, očekuje se učešće više od 200 zaprega iz cele Srbije, rekli su organizatori.

Predsednik konjičkog kluba "Lipicaner", koji je organizator te turističko zabavne priredbe, Branislav Jankov, podsetio je da se manifestacija svake godine održava drugog dana uskrsa. On se nada da će joj prisustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekoliko hiljada posetilaca.

Foto: Vojvodina Onlajn

Lipicaneri će voziti jednoprege, dvoprege, troprege, četvoroprege i višeprege, a najlepši i najbolji će dobiti vredne nagrade, kazao je Jankov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.