Opšta zbrka: Sudije prošle, drugog sastanka nije ni bilo

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opšta zbrka: Sudije prošle, drugog sastanka nije ni bilo

Novak Simović i Milan Ilić položili na susretima osmog kola Superlige

Novak Simović i Milan Ilić su, ipak, položili. Sudije iz Lovćenca i iz Ćuprije, koje su se u žiži fudbalske javnosti našle zbog odluka iz mečeva prethodnog, sedmog, kola Superlige, dobro su obavile posao na susretima Partizan - Rad (4:0) i Novi Pazar - Crvena zvezda (1:4).

MOZZART Sport saznaje da su i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Simović i Ilić zaslužili prelazne ocene za arbitražu na pomenutim duelima, odnosno da su oprečne vesti plasirane u javnosti minulih dana samo unele dodatnu zabunu u ovu, ionako osetljivu, temu u fudbalskoj Srbiji.

Podsećamo, prethodnih dana su oko Sudijske komisije FSS kružile razne informacije, objavljeno je najpre da je Ilić poliožio, pa da je pao i da neće biti delegiran u narednim kolima, ali kako naš portal saznaje, drugog sastanka pomenutog organa nije ni bilo, tako da su na snazi ostale odluke sa prve sednice. Odnosno, jedine na kojoj je ova tema bila na dnevnom redu.

--->>> Sudijska komisija: Čist penal za Zvezdu u Novom Pazaru (VIDEO)

--->>> Sudije oštetile Partizan, a pogurale Zvezdu (VIDEO)

Tenzije u i oko Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije postoje godinama unazad i s obzirom na okolnosti uvek će ih i bit, međutim, posebno su naglašene sad, šest dana pred 152. večiti derbi, koji je na programu u subotu od 18 časova na stadionu Partizana.

(FOTO: MN Press, Star sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.