#OnoKad Ronaldinjo uštopuje iPhone (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Mar.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#OnoKad Ronaldinjo "uštopuje" iPhone (FOTO)

Za sada u ponudi za iPhone 5, 5S, 6 i 6S, a uskoro i za druge telefone.

Zašto popularni fudbaleri ne bi "ukrasili" i vaš iPhone? Dizajneri kompanije Fut Momento napravili su zanimljive fudbalske momente zajedno sa Apple logom koji šutiraju poznate face. Maske (bumperi) su izrađene od izdržljivog silikona koji ne menja boju, sa zaštićenom štampom da se slika ne bi ogulila ili izgrebala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a koštaju 15 dolara i isporučuju se i u Srbiju.

”Dinho" and “Manu" Now available at www.futmomento.com

A photo posted by FutMomento • Football Cases (@casesfm) on Mar 17, 2016 at 2:05pm PDT

Prema informacijama koje smo pronašli na sajtu maska se može vratiti uz refundiranje novca, ako korisnik nije zadovoljan, a pored iPhone uređaja uskoro će biti izrađene i maske za druge telefone. Uskoro će biti dostupni novi dizajni, a svi koji naruče masku dobiće broj kojim imaju mogućnost da prate kretanje tj. isporuku maske za koju je potrebno od 10 do 20 dana, u zavisnosti od toga gde se korisnik nalazi.

Svi sad dostupni dizajni prikazani su u galeriji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.