On kaže da mu je fudbal život, ali suspendovan je na 50 godina!

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On kaže da mu je fudbal život, ali suspendovan je na 50 godina!

Fudbaler amaterskog švajcarskog kluba Portugal Rikardo Fereira suspendovan je na 50 godina zbog napada na sudiju, preneli su danas tamošnji mediji.

On je tokom karijere bio suspendovan na 45 utakmica zbog vređanja i napada na protivničke igrače i zvaničnike.

- Očekivao sam maksimalno jednu ili dve godine suspenzije. Ali 50 godina? Fudbal je moj život - rekao je 28-godišnji Fereira.

Kada mu istekne suspenzija, 5. juna 2064. godine, Fereira će >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << imati 78 godina.

- Ne želimo takvog fudbalera u našoj ligi. Nažalost, sa takvim slučajevima srećemo se jednom godišnje - rekao je advokat zadužen za amatersku švajcarsku ligu Robert Brajter listu Blik.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Šutnuo sudiji loptu u lice i polio ga vodom, suspendovan na 50 godina!

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014

Fudbaler amaterskog švajcarskog kluba Portugal Rikardo Fereira suspendovan je na 50 godina zbog napada na sudiju, preneli su tamošnji mediji. Pomenuti Fereira je posle utakmice sa Vorbom, u ligi Berna, šutnuo sudiji loptu u lice i polio ga vodom, a u tom meču nije ulazio u igru...On je tokom karijere...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.