On je ludak i lažov

Izvor: Glas javnosti, 27.Jul.2009, 05:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je ludak i lažov

Fudbalski menadžer Zoran Stojadinović tvrdi da je predsedniku Čukaričkog Aleksandru Mihailoviću mesto u ludnici, nakon što ga je dotični u izjavi za naš list optužio da je „najveće zlo srpskog fudbala“! Stojadinović kaže da je Mihailović dokon čovek, koji troši tuđe pare čitavog života, pa od silne dosade laže i izmišlja i dodaje da je glupo da se brani od osobe čiji je kredibilitet u srpskom fudbalu ravan nuli.

Ja sam fer igrač

Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << menadžer, koji se često nalazi na relaciji Srbija - Španija, tvrdi da se celog života trudio da bude korektan prema kolegama, kao i prema fudbalerima, pa sebe smatra fer igračem u svom poslu, u kome se obrću velike svote novca.

- Čitavog života sam se trudio da budem korektan prema kolegama, kao i prema fudbalerima, pa sebe smatram fer igračem u ovom poslu. Bilo da se nalazim u Španiji ili Srbiji bez problema mogu da prođem ulicom uzdignute glave. Nikada nikog nisam prevario, niti oštetio i to mi je jedna od najvećih satisfakcija - završio je poznati menadžer.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.