Olsen preuzima Ajaks?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olsen preuzima Ajaks?

AMSTERDAM - Selektor fudbalske reprezentacije Danske Morten Olsen mogao bi od naredne sezone da preuzme ekipu Ajaksa iz Amsterdama, preneli su danas holandski mediji.

Dnevnik "Telegraf" tvrdi da je rukovodstvo trofejnog holandskog kluba odlučilo da kontaktira Olsena, bez obzira što on sa velikim uspehom vodi nacionalni tim Danske, koji je prvoplasirani u prvoj grupi kvalifikacija za prvenstvo sveta 2010. u Južnoj Africi.

Navodi se da je danski stručnjak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je već trenirao fudbalere Ajaksa od 1997. do 1999. godine, izjavio da je imao kontakte sa jednim klubom, ali da je odbio da govori o detaljima "iz poštovanja prema Danskoj fudbalskoj federaciji".

Olsen navodno nije isključio mogućnost da istovremeno vodi reprezentaciju Danske i Ajaks pod uslovom da se sporazumeju "sve tri strane".

Slavni holandski klub suočio se sa problemom posle ostavke dosadašnjeg trenera Marka Van Bastena prošle sedmice pošto su ponudu da preuzme tim već odbili Ko Adrijanse, Frank Rajkard i Mihael Laudrup.

Pored Olsena, kao kandidati za novog trenera Ajaksa pominju se još Ronald Kuman, Gertjan Verbek i sadašnji direktor kluba, Dani Blind.

Ajaks je državni šampionat završio kao trećeplasirani i naredne sezone igraće u UEFA Evropskoj ligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danac Olsen preuzima Ajaks?

Izvor: RTS, 14.Maj.2009

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Morten Olsen mogao bi od naredne sezone da preuzme ekipu Ajaksa iz Amsterdama, preneli su holandski mediji...Dnevnik "Telegraf" tvrdi da je rukovodstvo trofejnog holandskog kluba odlučilo da kontaktira sa Olsenom, bez obzira na to što on sa velikim uspehom vodi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.