Okupili se “orlovi” a Bane Ivanović poručuje: Svaka čast Olimpijcima, ali ne treba nam ta euforija! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupili se “orlovi” a Bane Ivanović poručuje: Svaka čast Olimpijcima, ali ne treba nam ta euforija! (FOTO)

 Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović istakao je da duel kvalifikacija sa Republikom Irskom (5. septembar 20.45) dolazi u nezgodnom trenutku po naše fudbaler, ali da se nada da će Srbija pozitivnim rezultatom početi svoj put ka Mundijalu.

- Ovo je novi početak i ne treba da se opterećujemo tim stvarima. Moramo da ne izbacimo sebe na početku kvalifikacijama i da ostanemo u trci. Dve godine traju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i da li je ovo biti ili ne biti za srpski fudbal, ne treba da razmišljamo o tome, već samo o utakmici.

- Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku za nas. Imamo dosta problema i ne treba nam euforija. Imamo jakog protivnika, mnogo trče, mnogo rade i moramo da odigramo iznad svojih mogućnosti da bi ostvarili rezultat.

-  Euforija je dobra, ali treba biti oprezan, da posle ove utakmice ne ispadnemo iz ritma koji nam je potreban za kvalfikacije - rekao je Ivanović novinarima u Pazovi.

Foto: Marko Todorović

Selektor Slavoljub Muslin je vodio tri prijateljske utakmice, a kapiten Srbije ističe da je doneo dobre stvari

- Selektor je doneo atmosferu i pozitivnu energiju u prethodne tri utakmice. Počinju kvalifikacije a to je drugačije od prijateljskih utakmica. Nadamo se da će ovaj duel biti prekretnica za nas i bitno je da uđemo mirno bez euforije.

Foto: Marko Todorović

Na pitanje koliko ih pritiska euforija naroda posle uspeha na Olimpijskim igrama, Ivanović je rekao:

- Ja se nadam i vidim po broju novinara da vlada euforija, ali pre svega čestitam svim Olimpijcima jer su ostvarili veliki uspeh. Što se nas tiče ne treba da razmišljamo o toj euforiji,  jer imamo svoj put. Imamo jako težak meč - poručio je Ivanović.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Pogledajte i kako je izgledalo okupljanje reprezentacije i šta su Orlovi sve poručili:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

IVANOVIĆ NA POČETKU PRIPREMA: Moramo biti oprezni na početku kvalifikacija

Izvor: Kurir, 29.Avg.2016

..."Euforija je dobra, prija nam ovaj ambijent, ali treba biti oprezan Mislim da u ovom trenutku moramo biti koncentrisani 100 odsto na sledeću utakmicu i da ne dozvolimo da ispadnemo iz ritma koje nam je potreban za početak kvalifikacija", rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi..Reprezentativci...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.