Juventus o Vlahoviću: Moramo da sredimo račune

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 22:18

Juventus o Vlahoviću: Moramo da sredimo račune

Fudbalski klub Juventus se oglasio o eventualnom transferu Dušana Vlahovića.

Vlahović je bio blizu PSŽ, gde je dogovorio sve lične uslove, ali su sve pokvarili navijači šampiona francuske koji su zapretili Vlahoviću i tako da od toga neće biti ništa.

Uprkos tome ponuda ekipe iz Pariza je i dalje na stolu, a sem ekipe iz prestonice Francuske, za Vlahovića se interesuju Bajern, Totenhem i Čelsi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Čvrsto verujemo u Dušana. I fokusirani smo na njega. Smatram da imamo odličan napad. Ali, jasno je i da moramo da sredimo račune. Pa, ako stigne ponuda koja se ne odbija… Kolika ponuda? Ne bih se bavio sumama. Pričaćemo o tome ako neka ponuda stigne", rekao je sportski direktor Kristijan Đuntoli.

Vlahović je postigao 13 golova prošle sezone u kojoj Juventus nije osvojio nijedan trofej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.