Odloženo otvaranje: Totenhem - Liverpul na Vembliju

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo otvaranje: Totenhem - Liverpul na Vembliju

Fudbalski klub Totenhem odložio je otvaranje novog stadiona, koje je trebalo da bude u utakmici sa Liverpulom 15. septembra, zbog problema sa bezbednosnim sistemima.

"Znamo da će to biti razočaravajuće za sve, ali smo i na početku izgradnje tražili podršku svih navijača znajući da će ovo biti zahtevan projekat. Molimo za strpljenje", kazao je vlasnik Totenhema Danijel Levi.

Na taj način, Spursi će prve tri domaće utakmice u ovoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrati na Vembliju - protiv Fulama za vikend, pomenutog Liverpula i Kardifa šestog oktobra.

Sada se kao datum potencijalnog otvaranja novog Vajt Hart Lejna navodi 28. oktobar i meč sa Mančester Sitijem, ali će to biti naknadno potvrđeno.

Podsetimo, ekipa Maurisija Poketina je sezonu u Premijer ligi startovala trijumfom nad Njukaslom sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Totenhem odložio otvaranje novog stadiona

Izvor: B92, 14.Avg.2018

Londonski Totenhem neće debitovati na novom stadionu do kraja oktobra, zbog problema sa ključnim bezbednosnim sistemima...Novi Totenhemov dom trebalo je da bude otvoren 15. septembra derbijem protiv Liverpula, ali su ta utakmica, kao i drugi okršaj dva tima 6. oktobra, te NFL meč između Sijetl Sihoksa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.