Očekivano, Nejmaru pala cena za trećinu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivano, Nejmaru pala cena za trećinu!

Divovi iz derbija "El Klasika" mogu dovesti Brazilca sa "popustom".

Igrač PSŽ-a proživljava verovatno najgore dane u svojoj fudbalskoj karijeri, Nejmaru ne ide ni na fudbalsko a kamoli privatnom polju.

Dok ne prestaju optužbe za silovanje što odbija i raskida ugovore napadača sa velikim kompanijama, zbog povrede neće moći da predvodi svoj Brazil na Kopa Amerika. Sada prema novim istraživanjima cena najskupljeg igrača je pala za neverovatnih 63 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra.

Nejmar je došao 2017. godine za sumu od 222 miliona evra iz redova španske Barselone, po CIES istraživanjima tada mu je relativna cena iznosila 213 miliona evra.

Po najnovijim rezultatima sada mu je cena "svega" 150 miliona evra!

Nema sumnje da su mu gore pomenuti događaji itekako uticali na cenu. Ono što je najgore vrednost Brazilca će samo nastaviti da pada zbog izostanka sa kontinetalne smotre koja se igra baš u njegovoj zemlji.

Već od ranije se zna za interesovanje Real Madrida i Barselona, međutim pitanje je u svetlu novih događaja kome trenutno odgovora transfer Brazilca.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Parižani već odredili zamenu za "Neja"?

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2019, 00:09

Teški dani su pred glavnom zvezdom šampiona Francuske...Pisali smo danas, jedan od najboljih igrača fudbala današnjice proživljava najteže dane, deluje da je sam i kumovao istim...Dok se po medijima širi priča o navodnom silovanju od strane Brazilca, ni sa one fudbalske strane Nejmaru ne cvetaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.