Očajna Saragosa

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajna Saragosa

Fudbalske ekipe Saragose i Deportiva iz La Korunje ni u sedmom kolu prvenstva Španije nisu uspele da zabeleže prve pobede.
Saragosa je u Bilbau  izgubila od domaćeg Atletika sa 2:1, a domaćin je već u prvom poluvremenu došao do ubedljive prednosti.
Prvi pogodak za Atletik postigao je Andoni Iraola u 11. minutu, a 12 minuta kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prednost je duplirao Fernando Ljorente. Saragosa je četvrti prvenstveni poraz ublažila tek u 90. minutu preko Braulija Rodrigeza.
Reprezentativac Srbije Ivan Obradović celu utakmicu proveo je na klupi Saragose.
Ni ekipa Deportiva nije došla do prve pobede, ali je tim iz La Korunje ipak osvojio bod odigravši bez golova protiv gostujuće Osasune.
Korak ka vrhu tabele napravio je Espanjol, koji je u gostima savladao Majorku sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Luis Garsija iz penala u 31. minutu.
Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvario je Levante, koji je na svom stadionu savladao Real Sosijedad sa 2:1.
Domaćin je poveo golom Asjera del Orna u 59. minutu, a šest minuta kasnije drugi pogodak za Levante dao je Felipe Kaisedo. Konačan rezultat postavio je Džefri Sarpong u 78. minutu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.