Obrt - Katai možda ostane u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrt - Katai možda ostane u Zvezdi!

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je čelnike Olimpijakosa da nije u poziciji da otkupi ugovor Aleksandra Kataija ali da je spreman za pregovore kako bi vezista ostao na "Rajku Mitiću".

Vicešampion Srbije obezbedio je evropsku licencu za sezonu 2015/2016 ali se sada nalazi u trci sa vremenom pošto do 8. juna i početka priprema valja rešiti nekolike goruće probleme.

Prioritet su sportski direktor i trener ali se u isto vreme radi i na formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe kako bi naslednik Nenada Lalatovića imao sa čime da radi do početka kvalifikacija za Ligu Evrope.

Odmah nakon završetka sezone Zvezdu je napustio Miloš Bosančić, a njegovim stopama će Džošua Parker i Darko Lazić. Činilo se da je i Aleksandar Katai precrtan zbog visoke otkupne kaluzule koju je nametnuo Olimpijakos, ali je došlo do novih momenata.

Crvena zvezda je obavestila šampiona Grčke da nije u poziciji da plati 600.000 evra i da na taj način otkupi ugovor Aleksandra Kataija, ali dnevni list "Sport" saznaje da su crveno-beli u pismu poručili da su spremni za pregovore.

Prema poslednjim informacijama Aleksnadar Katai bi u Zvezdi mogao da ostane ukoliko operativci Olimpijakosa pristanu da umanje potraživanja za otkup ugovora ili da ga pozajme beogradskom klubu na još godinu dana.

Izvesno je da se Aleksandar Katai ne nalazi u planovima trenera Olimpijakosa i da je Grcima u interesu da se oslobode obaveze isplaćivanja zarada fudbaleru koji nema nikakvu ulogu u ekipi.

Da li će Zvezda uspeti to da iskoristi, znaćemo vrlo brzo jer vreme nije saveznik crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.