Obnova sportskih terena u Čačku

Izvor: RTS, 17.Okt.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova sportskih terena u Čačku

Naftna industrija Srbije, podržavajući promociju sporta i zdravog načina života, pomogla je obnovu terena čačanske osnovne škole za fudbal, odbojku, košarku i rukomet. Program kompanije NIS "Saradnja radi razvoja" ove godine realizovan je u 11 opština.

Učenici čačanske Osnovne škole >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Milica Pavlović" su, uz podršku kompanije NIS, dobili nove sportske terene na kojima će moći da se rekreiraju i kvalitetnije provode svoje slobodno vreme.

Podržavajući ovakve projekte, NIS promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih ljudi.

Kompanija NIS godinama podržava projekte iz različitih oblasti u lokalnim zajednicama, a obnovljene terene OŠ "Milica Pavlović" koristiće više od 1.200 učenika iz Čačka.

Cilj programa "Saradnja radi razvoja" je učvršćivanje partnerskih odnosa sa lokalnim zajednicama u kojima kompanija posluje.

Ove godine program se realizuje u jedanaest opština, i to projekti odabrani na javnom konkursu "Zajednici zajedno", koji doprinose razvoju lokalnih zajednica, olakšavaju funkcionisanje brojnih ustanova i unapređuju rad kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.