OSTANITE KOD KUĆE: Nemanja Matić posalo poruku građanima Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTANITE KOD KUĆE: Nemanja Matić posalo poruku građanima Srbije (FOTO)

Fudbalski savez Srbije to objavio na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić je, kao i svi sportisti sveta, na prinudnom odmoru zbog pandemija korona virusa jer su sva takmičenja suspendovana bez naznaka kada bi mogla da budu nastavljena.

Član reprezentacije Srbije iskoristio je priliku da, kao i drugi brojni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpski sportisti, uputi poruku građanima Srbije koji se bore protiv pandemije korona virusa i pozove ih da budu disciplinovani i ostanu kod kuće.

 - Želim da vas pozdravim i da vas pozovem da sada više nego ikada poštujemo mere nadležnih organa. Svi smo svesni situacije u kojoj se nalazimo. Nikome nije lako, ali sam siguran da uz čeličnu disciplinu možemo da izađemo na kraj sa ovim virusom. Veoma je bitno da ostanete kod kuće. Što zbog sebe, svojih ukućana, prijatelja, komšija... Važno je da budemo disciplinovani i poštujemo sve što se od nas traži - poručio je Matić građanima Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.