OPET RAZOČARAO CRNO-BELE: Napadač se vraća u Rusiju, i to u bivši klub ‘Grofa’ Božovića (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET RAZOČARAO CRNO-BELE: Napadač se vraća u Rusiju, i to u bivši klub ‘Grofa’ Božovića (FOTO)

Vest da je Marko Dević ponovo slobodan u izboru nove sredine zagolicala je maštu “grobara”, na njihovu žalost, sve je ostalo na tome.
Ovaj 33-godišnji napadač još uvek ne želi da se vrati u srpski fudbal, i pitanje je da li će ikada. Njegova sledeća stanica je vicešampion Rusije – Rostov.
Dević je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa ekipom Kurbana Berdijeva koji je imao najveći uticaj na dolazak ovog fudbalera u redove tima kojeg je nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << predvodio Miodrag Božović.

– Veoma sam srećan što ću karijeru nastaviti u klubu koji se neprestano razvija. U minulih šest godina, Rostov je baš napredovao, kako u Rusiji, tako i u Everopo. Zadovoljan sam što sam njegov deo. Kurban Berdijev je predočio da me želi u timu, a i ja sam želeo opet da radim sa sjajnim trenerom, kazao je Dević.
Što se srpskih klubova tiče, Marko Dević je nastupao za Zvezdaru, Železnik, Radnički i Volin, a nosio je i dresove Metalista, Šahtjora i Rubina.
The post OPET RAZOČARAO CRNO-BELE: Napadač se vraća u Rusiju, i to u bivši klub ‘Grofa’ Božovića (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Marko Dević ostaje u Rusiji

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017

Ništa od povratka u Ukrajinu...Foto: Guliver/Getty Images/Scott Heavey..  Sa uspehom je Marko Dević (33) nastupao za Metalist (u dva navrata) i Šahtjor, ali neće ponovo u Ukrajinu, iako su postojali takvi nagoveštaji...Srpski napadač, sa ukrajinskim pasošem, rešio je da ostane u Rusiji. Po isteku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.