OGLASIO SE SIN LJUPKA PETROVIĆA: Tati je sve bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 10:54

OGLASIO SE SIN LJUPKA PETROVIĆA: "Tati je sve bolje"

Ohrabrujuće vesti...

Čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović i dalje je u stabilnom stanju,međutim ne zna se u kom pravcu će teći njegov oporavak. Oglasi se i Srđan Petrović, sin čuvenog trenera.

Prekino je nedeljnu medijsku sagu o moždanim udarima, uvođenju u veštačku komu, "buđenju", prvim rečima na engleskom jeziku

- Tati je sve bolje, iz dana u dan. Lekari su optimisti, specijalistički pregledi ohrabruju i nadamo se najboljem. S >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim da bi proces oporavka mogao da traje i mesecima.

Ljupko Petrović je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću na novootvorenoj obilaznici oko Beograda, kada se kretao levom saobraćajnom trakom u kontra smeru i udario u bočnu stranu drugog automobila.

Prema poslednjim informacijama nije imao alkohola u krvi.

Čuveni stručnjak je sa Crvenom zvezdom osvojio Kup šampiona 1991. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.