OGLASIO SE LALATOVIĆ POSLE OTKAZA U AL BATINU: Otkrio kada donosi odluku o svom novom klubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 17:37

OGLASIO SE LALATOVIĆ POSLE OTKAZA U AL BATINU: Otkrio kada donosi odluku o svom novom klubu

Nije se dugo zadržao u Saudijskoj Arabiji.

Fudbalski trener Nenad Lalatović je dobio otkaz u Al Batinu posle samo četiri meseca na klupi. A govorio je za Sportske.net o svojim planovima u nastavku karijere.

- Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi, rekao je Lalatović i potom je dodao:

Atletiku večeras (21.00) u goste dolazi Liverpul, i biće to veoma ozbiljan ispit za odbranu domaćina, s pitanjem - kako uštopovati trio Salah - Mane - Firmino. Kvota na keca je 3,20, na iks 3,15, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Liverpul.

- Da sam imao isti sastav kao, recimo u Vojvodini, ostvarivao bih mnogo bolje rezultate. Žao mi je što se ovako okončalo, uspevao sam da igram dobro protiv giganata kao što su Al Nasr ili Al-Hilal, čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili.

Dva kluba iz Azije su zainteresovana za njega, dok je dobio i ponudu iz Srbije.

- Odmah pošto sam dobio otkaz, dva azijska kluba su kontaktirala moje menadžere. Imam ih dvojicu koji brinu o meni. Takođe, zvali su me i klubovi iz Saudijske Arabije, ali pravilo je da trener ne sme da vodi više od jednog kluba u istoj sezoni tog prvenstva. Sigurno je da ću da se vratim tamo, ako ne već narednog leta.

- Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato, zaključio je Lalatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.