ODUŠEVIO - Mitre, ljudino!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŠEVIO - Mitre, ljudino!

Naš reprezentativni napadač ovih dana skrenuo pažnju i još jednim gestom vrednim pažnje.

Još jedan nastup u dresu nacionalnog tima obeležio je novim pogotkom, protiv Kine u pobedi od 2:0 na azjskoj turneji, juče ga nije bilo u postavi protiv Južne Koreje (1:1), ali se jutros pojavila vest zbog koje Aleksandar Mitrović zaslužuje nove pohvale.

Naime, današnji ''Žurnal'' prenosi da je popularni ''Mitar'', danas aktuelni fudbaler Njukasla, ovih dana obradovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoj nekadašnji klub, u kojem je započeo uspešni fudbalski put.

Mitrović je poklonio Fudbalskom klubu Smederevo 1924 trenerke, jakne, torbe, kao i dve garniture opreme.

''Retki su fudbaleri, poput Mitrovića, koji nisu zaboravili grad i klub gde su ponikli. Dirnuti smo pažnjom reprezentativca Srbije u čije ime su nam poklone darivali članovi njegove porodice'', izjavio je za ''Žurnal'' Jovan Beč, sportski direktor Smedereva.

Inače, Smederevci odlično napreduju ove sezone, posle 15 odigranih kola nalaze se na prvom mestu Srpske lige Zapad sa 36 bodova, tri više od drugoplasiranog Zlatibora.

Mitrovićeva podrška sigurno će im biti dodatni motiv da na toj poziciji i ostanu do kraja sezone i izbore plasman u viši rang.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.