Izvor: Radio Dunav, 22.Apr.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA EDUKACIJA MLADIH FUDBALERA NA STADIONU MLADOSTI

Juče je na stadionu Mladosti održana edukacija mladih fudbalera o pravilima fudbalske igre i predstavljanje profesije fudbalski sudija.
Ovo je samo jedna od akcija mladih stručnjaka koji vode fudbalski klub Mladost i Olimpik, a već danas sa početkom u 19 sati održaće se seminar za trenere mlađih kategorija PFS Sombor na stadionu FK Mladost u Apatinu. Cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << svih akcija je animiranje i edukacija mladih sportista.
TEMA SEMINARA:
A. – PREZENTACIJA PROGRAMA INSTRUKTORSKE SLUŽBE FS SRBIJE
B. – PRAKTIČNI DEO – MODEL TRENINGA ZA UZRAST U-12 SA FUDBALERIMA FK “OLIMPIK”, APATIN I FK “RADNIČKI”, SOMBOR, GODIŠTE 2004
Seminarom će rukovoditi Zoran Grujić selektor FSS Vojvodine i instruktor PFS Sombor Velimir Šargić.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.