Izvor: Radio Dunav, 03.Jun.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN FUDBALSKI TURNIR “OLIMPIK APATIN 2013″

U subotu i nedelju u Apatinu je održan 5. medjunarodni turnir u fudbalu za mladje kategorije ”Olimpik Apatin 2013”. Domaćin ovog turnira apatinska škola fudbala Olimpik uložila je maksimum kako bi turnir bio organizovan na najvišeljem mogućem nivou, tako da su svi učesnici otišli iz Apatina zadovljni. Nagrade pehare i medalje najboiljim ekipama uručio je predsednik Opštine Apatin Dr. Živorad Smiljanić. Na turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << se takmičilo 50 ekipa u 5 uzrasnih kategorija.

Plasman tri prvoplasirane ekipa po generacijama:

2001 godište

1. mesto Krila Krajine Bačka Palanka
2. mesto Bratstvo prigrevica
3. mesto Žak Sombor

2002 godište

1. mesto Mladost Apatin
2. mesto Bratstvo prigrevica
3. mesto Indjija Indjija

2004 godište

1. mesto Petrika Novi Sad
2. mesto Olimpik Apatin
3. mesto Meridijana Novi Sad

2005 godište

1. mesto Spektar Sombor
2. mesto Bambi zrenjanin
3. mesto Olimpik Apatin

2006 godište

1. mesto Meridijana Novi Sad
2. mesto Olimpik Apatin
3. mesto Žak Sombor
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Veliki PES turnir za vikend u Delta sitiju

Izvor: Blic, 03.Jun.2013

Ljubitelji virtuelnog fudbala mogu da se okušaju u tradicionalnom letnjem turniru u video igrici Pro Evolution Soccer 2013 (PES) koji se održava od 7. do 9. juna u Šoping molu "Delta siti"...Turnir će standardno biti održan u dva dela: u prvom biće održano takmičenje po grupama iz kojih će najbolji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.