ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH: Selektor smenjen posle neuspeha na Kupu afričkih nacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 12:24

ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH: Selektor smenjen posle neuspeha na Kupu afričkih nacija

Promene u Gani.

Fudbalski savez Gane (GFA) uručio je otkaz selektoru nacionalnog tima Krisu Hjutonu posle eliminacije u grupnoj fazi Kupa afričkih nacija, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Gana je takmičenje u grupi B na Kupu afričkih nacija završila na trećem mestu sa dva boda. Gana je odigrala 2:2 sa Mozambikom i Egiptom, a poražena je od Zelenortskih Ostrva 1:2.

- Hjuton je oslobođen dužnosti i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluka stupa na snagu odmah. Izvršni savet doneo je odluku i da raspusti stručni štab reprezentacije - navodi se u saopštenju GFA.

Hjuton je počeo da radi u februaru 2022. godine kao tehnički savetnik u reprezentaciji Gane. On je postao selektor Gane posle Svetskog prvenstva u Kataru kada je smenjen Oto Ado zbog loših rezultata na tom takmičenju.

Hjuton (65) je ranije trenirao Njukasl, Birmingem, Norič, Brajton i Notingem Forest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.