Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2024, 14:30

ODLIČAN POSAO FSS: Klinci Junajteda i Arsenala u dresu ‘Orlova!’ (FOTO)

Odličan podvig! Fudbalski savez Srbije pokazuje da misli na budućnost fudbala, pa su se samim tim potrudili da širom Evrope nalaze igrače koji imaju naše poreklo i ubede ih da igraju za ‘Orlove’. Tako su mladi igrači Luis Zečević-Džon i Edvard Ibrović-Flečer prihvatili da igraju za mladju kadetsku reprezentaciju. -Igrači do sada nepoznati domaćoj javnosti, srpskih korena ... Read more
The post ODLIČAN POSAO FSS: Klinci Junajteda i Arsenala u dresu ‘Orlova!’ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Biseri Arsenala i Mančester Junajteda u četvrtak debituju za Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2024

​Prethodnih dana je veliku pažnju u regionalnoj javnosti izazvala informacija da su talentovani fudbaleri Luis Zečević-Džon iz Arsenala i Edvard Ibrović-Flečer iz Mančester Junajteda odlučili da ubuduće nastupaju za nacionalne selekcije Srbije, naravno ukoliko budu zasluživali poziv ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.