Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZE U TOPLIJE KRAJEVE: Vojvodina ide na pripreme u Tursku

Pripreme za drugi deo sezone fudbaleri Vojvodine obaviće u turskom Beleku, u Antalijskoj regiji, od 26. januara do devetog februara 2016. godine.

Iako je prvi deo sezone tek nedavno završen, u fudbalskom klubu Vojvodina već uveliko traje priprema plana i programa rada tokom zimske pauze, kako bi Vošini fudbaleri i na proleće nastavili u ritmu u kojem su završili jesenji deo prvenstva.
Crveno-beli će biti na zimskom odmoru do 10. januara, za kada je zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << medicinsko testiranje, a dan kasnije fudbaleri će se okupiti u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku. Pripreme za drugi deo sezone biće obavljene u turskom gradu Beleku, u Antalijskoj regiji, i to u periodu između 26. januara i devetog februara 2016. godine.
Vošina ekspedicija biće smeštena u luksuznom hotelu “Su Sesi” sa pet zvezdica, a tokom boravka u Turskoj odigraće i šest prijateljskih utakmica. Za sada su poznati samo termini mečeva: 28. i 31. januar i treći, četvrti, sedmi i osmi februar. Tokom boravka Vojvodine u Beleku, u istom mestu boraviće još tridesetak drugih ekipa, među kojima su i Zorja Lugansk (Ukrajina), Admira (Austrija), Brno (Češka), Lokomotiva Plovdiv (Bugarska), Sigma Olomouc (Češka), Bohemijans (Češka), Domžale (Slovenija), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Černomorec (Ukrajina), Odenze (Danska), Astana (Kazahstan) itd, pa će i rivali “stare dame” tokom priprema uskoro biti poznati.
Po povratku u Novi Sad, fudbaleri Vojvodine imaće i generalnu probu 13. februara, a protivnik za ovaj meč još uvek se traži.
Moguće je da će još pre odlaska u Tursku fudbaleri Vojvodine otići na nedelju dana bazičnih priprema u Sloveniju, ali tu odluku uprava kluba i šef stručnog štaba tek treba da donesu, u zavisnosti od vremenskih uslova koji budu vladali u Novom Sadu narednog meseca.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vošo, da se Rusi ne naljute?

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2015, 12:13

Za razliku od najtrofejnijih srpskih klubova koji su lani saopštili da Turska neće biti njihova baza tokom zimskih priprema, novosadski superligaš ne planira da menja kurs...Međunarodni incident koji se dogodio na nebu iznad Sirije kada je turski lovac oborio ruski avion SU-24 uticao je na zahlađenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.