Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODIGRAJ SRCEM: Potpuno drugačiji novogodišnji spot fudbalera Vojvodine (VIDEO)

U sklopu kampanje “Odigraj srcem”, koja ima za cilj da pomogne humanitarnim organizacijama i svima kojima je pomoć potrebna, fudbaleri Vojvodine učestvovali su u snimanju novogodišnjeg spota za 2016. godinu. 

U želji da predstojeće praznike učini srećnim i radosnim za što veći broj naših sugrađana, posebno onih najmlađih, fudbalski klub Vojvodina odlučio je da pokrene kampanju “Odigraj srcem”, koja će se odvijati tokom čitave 2016. godine.
Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vojvodine već su podržali akciju prikupljanja pomoći za bolesne i napuštene životinje u saradnji sa udruženjem za zaštitu životinja “SPANS” iz Novog Sada, a sada su na redu nove akcije.
– Naš klub je odlučio da sav prihod od prodaje zvaničnih klupskih kalendara za 2016. godinu prosledi za pomoć Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, Domu za decu ometenu u razvoju iz Veternika, Gerontološkom zavodu koji brine o beskućnicima Novog Sada i Dnevnom boravku za decu koja boluju od cerebralne paralize “Suncokret” iz Novog Sada – saopšteno je na sajtu kluba.
Cena kalendara biće 300 dinara, a svako ko kupi kalendar ujedno će dobiti ulaznicu za prvenstveni meč između Vojvodine i Spartaka na “Karađorđu”, u prvom kolu prolećne polusezone.
Kalendari će biti pušteni u prodaju u ponedeljak, 28. decembra, a prodavaće se u prostorijama kompanije “Gigstix” u Pariskom magazinu u Novom Sadu (adresa Kralja Aleksandra 12, radno vreme od 9 do 19:30, subotom od 10 do 15), kao i u prostorijama medijskog pokrovitelja ove kampanje Radija 021 (adresa Svetozara Miletića 45, radno vreme od 8 do 23, petkom i subotom od 8 do 1).
Tokom fotografisanja za novi kalendar, fudbaleri Voše su okitili jelku, stavivši plavu zvezdu na vrh, a kako je sve izgledalo, pogledajte i sami…

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vojvodina pred 2016: Odigraj srcem

Izvor: B92, 23.Dec.2015

Praznici nam stižu, a među prvim srpskim sportistima to su nam potvrdili fudbaleri Vojvodine svojim novogodišnjim spotom. U sklopu kampanje "Odigraj srcem", koja ima za cilj da pomogne humanitarnim organizacijama i svima kojima je pomoć potrebna, Novosađani su učestvovali u snimanju novogodišnjeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.