OČEKIVANO ILI NE: Pogledajte kvote za finale Kupa – kome vi dajete veću prednost? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEKIVANO ILI NE: Pogledajte kvote za finale Kupa – kome vi dajete veću prednost? (FOTO)

Do kraja fudbalske sezone sve je podređeno utakmici finala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde, a zanimljive su i kvote na kladionicama za ovaj meč.

Finale Kupa Srbije igra se u subotu od 18 časova na stadionu Partizana i doneće nam odgovor hoće li Crvena zvezda spasiti sezonu osvajanjem makar jednog trofeja ili će >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se potvrditi potpuna ovosezonska dominacija Partizana.
Odavno je poznata fraza, i ona se mnogo puta potvrdila, da u duelima ‘večitih’ rivala nikada nema favorita. Verovatno time su se vodile i kladionice kada su određivali kvote za poslednju utakmicu fudbalske sezone.
Iako je Partizan dobio dva od tri derbija ove sezone, bez poraza je 36 utakmica i domaćin je finala, nije dobio prednost u odnosu na najvećeg rivala.
Po kladionici ‘MaxBet’ kvota na pobedu Partizana je 2,60, trijumf Crvene zvezde vrednuje se 2,70, dok nerešen ishod posle 90 minuta igre ‘plaća’ kvotom 3,00.
Očekuje se ‘tvrđa’ utakmica, pa je kvota na 0-2 gola 1,70, dok na tri ili više pogotka ona iznosi 2,00. Postoji mnoštvo igara koji će biti zanimljivi kladioničarima u Srbiji, a kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

The post OČEKIVANO ILI NE: Pogledajte kvote za finale Kupa – kome vi dajete veću prednost? (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.