Izvor: RTS, 03.Avg.2020, 12:28

Novo fudbalsko pravilo : Crveni karton za kašljanje u smeru rivala

Fudbaler koji se namerno nakašlje u smeru rivala ili sudije od naredne sezone dobijaće direktan crveni karton, objavio je "Tajms" pozivajući se na izvore u Fudbalskoj asocijaciji Engleske (FA).
Kako se navodi, ova odredba stajaće u sudijskim pravilima za narednu sezonu i prekršaj će biti u rangu sa "namernim faulom".

Za sada još nije poznato da li će se za "prekršaj kašljanja" koristiti i VAR tehnologija.
Što se tiče fizičke distance, sudija neće biti odgovoran za slavlje fudbalera, ali neće moći ni da ih kazni zbog pljuvanja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo pravilo u fudbalu: Crveni karton za kašljanje u smjeru rivala

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2020

Fudbaler koji se namjerno nakašlje u smjeru rivala ili sudije od naredne sezone dobijaće direktan crveni karton, objavio je "Tajms" pozivajući se na izvore u Fudbalskoj asocijaciji Engleske (FA).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Fudbaler koji kašlje u pravcu protivnika dobija crveni karton

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020, 07:28

Fudbaler koji se namerno nakašlje u smeru rivala ili sudije od naredne sezone dobijaće direktan crveni karton, javlja "Tajms"...Ovaj medij se poziva na dobro obaveštene izvore u Fudbalskom savezu Engleske (FA), a kako se navodi, ova odredba stajaće u sudijskim pravilima za narednu sezonu i prekršaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.