Novi tereni srpskim stadionima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi tereni srpskim stadionima

Fudbalski savez Srbije (FSS), zajedno sa Zajednicom superligaša i klubovima, pokrenuo je važan projekat rekonstrukcije velikog broja terena širom zemlje i postavljanje savremene travnate podloga za novu sezonu.

Na inicijativu FSS klubovi će iskoristiti pauzu između dva prvenstva da rekonstruišu glavne terene i u skladu sa najsavremenijim zahtevima i standardima biće postavljeni u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kruševcu, Surdulici, Ivanjici, Lučanima, Šapcu... >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Radovi su već započeti na stadionima Napretka, Partizana i Voždovca, a u narednih nekoliko dana FSS će potpisati ugovore sa velikim brojem klubova, sa predviđenim radovima na sanaciji drenaže, postavljanju savremenih zalivnih sistema i nove travnate podloge najvišeg kvaliteta.

Na nekim stadionima biće ugrađeni i grejači terena, a mnogi klubovi će uložiti značajna sredstva i na unapređenje pratećih sadržaja (tribine, sedišta, svlačionice, semafori, pomoćni tereni...).

Pored superligaša, pomoć će dobiti i prvoligaški klubovi, a više detalja biće poznato u narednim danima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.