Novi superligaš u ozbiljnom problemu!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi superligaš u ozbiljnom problemu!

Fudbalski savez Srbije nije izdao dozvolu novom članu Superlige Srbije, fudbalskom klubu Bačka, da utakmice igra na svom stadionu zbog neispunjenih uslova.

Stadion u Bačkoj Palanci kapaciteta 3.000 mesta nema reflektore, a generalni sekretar kluba Zoran Karpov poručio je da nije bilo moguće u kratkom vremenskom periodu da se obezbede uslovi za igru u najjačem rangu takmičenja.

- Smatram da je ovakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odluka IO FSS sportski neprihvatljiva i da smo u specifičnim uslovima tek u maju ušli u Super ligu a nova sezona počinje za mesec ipo dana. Za taj period morali smo da dobijemo i sredimo sve papire i izgradimo reflektore. Mislim da je to nemoguće za tako kratak period - rekao je Karpov.

Bačka će morti svoje mečeve da igra u Novom Sadu.

- Stadion je opštinski i jedino oni mogu da grade reflektore i niko drugi. Odluka da igramo u Novom Sadu je najblaže rečeno pogubna za fudbal i ovakva odluka favorizuje formu iznad suštine. Čekali smo 71 godinu da igramo elitu i sad da zbog reflektora to ne možemo da imamo iako smo to na terenu svojim rezultatima ostvarili - poručio je između ostalog Karpov, koji je na kraju zaključio:

- Realno je očekivati da za 15 prvenstvenih utakmica na tribinama bude preko 70.000 ljudi, što je više nego što cela opština ima stanovnika. Pitam se da li sve to treba zanemariti? Kao generalni sekretar, predložiću  Upravnom odboru da se klub prepusti lokalnoj samoupravi jer mi iz kluba očigledno ne znamo kako se igra fudbal i kako se klub vodi - rekao je Zoran Karpov.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačka: Neprihvatljive odluke FSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2016

Generalni sekretar fudbalskog kluba Bačka Zoran Karpov ocenio je da je neprihvatljiva odluka Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije da novi prvoligaš neće moći da igra utakmice na svom stadionu kao domaćin zbog nedostatka reflektora...Karpov je rekao i da će UO Bačke razmatrati da klub prepusti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.