Novi problem za Primeru, još tri igrača pozitivna

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 08:45

Novi problem za Primeru, još tri igrača pozitivna

Sve teža situacija za nastavak takmičenja.

Španci, kao i i Italijani i Englezi, na sve načine pokušavaju da nastave fudbalsku sezonu, ali uporno naleću na prepreke.

Poznato je da su Jangel Erera iz Granade, Renan Lodi iz Atletiko Madrida i Aleks Remiro iz Real Sosijedada pozitivni na koronavirus, a sada su još tri fudbalera iz Primere dobila pozitivne rezultate testa na COVID 19.

U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su tri igrača Real Betisa, njihova imena nisu otkrivena.

"Kadena SER" prenosi da su tri fudbalera Andalužana zaražena koronavirusom i da dvojica nemaju nikakve simptome ove bolesti.

Oni će morati da provedu minimum dve nedelje u karantinu, što značajno otežava situaciju klubu sa "Viljamarina" za povratak na teren, ali i situaciju čitave lige za nastavak sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.