Novi ozbiljni fudbalski problem

Izvor: B92, 15.Avg.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ozbiljni fudbalski problem

"Ubrzo nakon udarca, Kramer je došao do mene i pitao me: 'Sudija, da li je ovo finale'.

Mislio sam da se šali i naterao sam ga da ponovi pitanje, na šta je on kazao: 'Moram da znam da li je ovo finale'. Kada sam mu rekao da jeste, on je zaključio: 'Hvala, bilo mi je važno da to znam".

Ovim rečima italijanski sudija Nikola Ricoli opisao je detalj sa isteka pola sata nedavno završenog finala Svetskog prvenstva u Brazilu, kada je Kristof Kramer posle sudara sa ramenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ezekijela Garaja ostao da leži na travi.

Kramera su lekari i redari izneli sa terena 14 minuta kasnije i, iako je nastavio utakmicu morao je da izađe, što je po ko zna koji put otvorilo pitanje bezbednosti fudbalera tokom mečeva.

Kompletan tekst Nikole Đukića pročitajte u našoj rubrici "Teme".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.