Novi Sad i Vojvodina odustali od organizacije finala Kupa

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad i Vojvodina odustali od organizacije finala Kupa

BEOGRAD, 20. aprila 2012. (Beta) - Grad Novi Sad i fudbalski klub Vojvodina podneli su u petak Fudbalskom savezu Srbije zahtev za promenu domaćinstva finalne utakmice Kupa, koja je trebalo da se igra na stadionu "Karadjordje" 16. maja.

BEOGRAD, 20. aprila 2012. (Beta) - Grad Novi Sad i fudbalski klub Vojvodina podneli su u petak Fudbalskom savezu Srbije zahtev za promenu domaćinstva finalne utakmice Kupa, koja je trebalo da se igra na stadionu "Karadjordje" 16. maja.Kako se navodi, 27. aprila počeće rekonstrukcija stadiona Vojvodine, zbog čega će novosadski superligaš poslednje dve utakmice tekućeg prvenstva "verovatno igrati na nekom drugom stadionu, jer će morati da se skidaju i delovi travnate površine"."I pored naše velike želje da budemo dobri domaćini finala Kupa Srbije, budući radovi na rekonstrukciji stadiona 'Karadjordje' su nam veliki prioritet, pa vas molimo da ovaj naš zahtev shvatite kao našu veliku želju da stadion dobije sve kvalitete koje zahtevaju UEFA takmičenja", dodaje se izmedju ostalog u faksu koji je Vojvodina poslala FS Srbije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad i Vojvodina odustali od organizacije finala Kupa

Izvor: Beta, 20.Apr.2012

BEOGRAD, 20. aprila 2012. (Beta) - Grad Novi Sad i fudbalski klub Vojvodina podneli su u petak Fudbalskom savezu Srbije zahtev za promenu domaćinstva finalne utakmice Kupa, koja je trebalo da se igra na stadionu "Kar.

Nastavak na Beta...

Vojvodina odustala od organizacije finala Kupa

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2012

BEOGRAD - Grad Novi Sad i fudbalski klub Vojvodina podnijeli su danas Fudbalskom savezu Srbije (FSS) zahtjev za promjenu domaćinstva finalne utakmice Kupa, koja je trebalo da se igra na stadionu "Karađorđe" 16. maja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.