Novi Pazar predstavio dva pojačanja

Izvor: B92, 13.Jul.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar predstavio dva pojačanja

Fudbalski klub Novi Pazar dveo je pojačanja u veznom redu i napadu za sledeću sezonu.

Novi vezista Pazarada je bivši mladi reprezentativac BiH Anid Travančić, dok je novi napadač Aleksandar Đoković.

Đoković ima 24 godine, prošao je Partizanovu omladinsku školu, a u NP je stigao iz lučanske Mladosti.

"Osećam se kao domaćin, s obzirom da sam iz Kosovske Mitrovice. Često sam igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Pazara, drago mi je što smo sada na istoj strani. Rano je za prognoze, pripreme su u toku i noge su teške, ali verujem da ćemo igrati dobar fudbal", rekao je Đoković.

Ranije je nastupao za Napredak, Bežaniju, Los Andjeles Galaksi, Hapoel Ramat Hašaron i Teleoptik, kao i za selekciju Srbije do 19 godina.

Travančić (22) je rekao da je napravio kratku pauzu u karijeri i da očekuje uspešan povratak na teren.

"Razočarao sam se u menadžere, klubove i priče, uspeo sam da ih se oslobodim i vraćam se u život. U Srbiji se pruža šansa mladim igračima, koji mogu nešto napraviti. Nadam se da ćemo se dobro spremiti za start šampionata", kazao je Travančić.

On je prethodno bio član Proletera iz Teslića, a igrao je i za TOŠK iz Tešnja, Sarajevo, Čelik, kao i za omladinske ekipe zagrebačke Lokomotive, Hajduka i Zagreba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pazarci doveli dva pojačanja

Izvor: TV Arena Sport, 13.Jul.2016

Fudbalski klub Novi Pazar dveo je pojačanja u veznom redu i napadu za sledeću sezonu...Pazarci su dogovorili jednogodišnju saradnju sa napadačem Aleksandrom Đokovićem, dok je nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovone Anid Travančić pojačao vezni red tog superligaša...Aleksandar...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.