Novi Pazar: Kampanja je urodila plodom

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 19:44

Novi Pazar: Kampanja je urodila plodom

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da je kampanja vođena protiv tog kluba konačno dala rezultat, kao i da je neizvestan njegov nastup u baražu za opstanak.

"Medijska i svaka druga kampanja za njene kreatore urodila je plodom jer ćemo morati kroz baraž da se borimo za opstanak u Super ligi. Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je ishod tog meča unapred poznat", naveli su Pazarci.

Novi Pazar je na domaćem terenu izgubio od Radnika iz Surdulice sa 0:1 u pretposlednjem kolu plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije, pa će u mečevima baraža pokušati da izbori opstanak u elitnom rangu.

"Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej-auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu", naglasili su čelnici Novog Pazara.

"Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i klubovima jer ćemo igrati u baražu. Međutim, uprava kluba će na sednici naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu. Svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija, kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju", dodali su oni.

U Upravnom odboru Novog Pazara istakli su da se tokom čitavog prvenstva bore sami protiv svih.



"Svedoci smo brutalne kampanje medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. U poslednjih nekoliko decenija, nikada nismo imali gori tretman u FSS",
zaključili su Novopazarci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK Novi Pazar: Tretirate nas kao neželjeni element, razmislićemo o ba

Izvor: Danas, 15.Maj.2022

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar saopštio je da će razmisliti da li će uopšte igrati u baražu za opstanak u Super ligi Srbije jer se “tretiraju kao nepoželjan element u superligaškom društvu”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.