Novac prepreka saradnji

Izvor: S media, 02.Avg.2010, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac prepreka saradnji

Stručnjak koji je predvodio Obalu Slonovače na Mondijalu u Južnoj Africi, Sven Goran Erikson, neće nastaviti da obavlja funkciju selektora ove afričke zemlje, nakon što su pregovori sa tamošnjom kućom fudbala zapeli na finansijskom delu.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Obale Slonovače, Sori Diabate, rekao je da su obe strane tokom pregovora pokazale dobru volju da se saradnja nastavi, ali da finansijski detalji jednostavno nisu mogli da budu usaglašeni.

- Erikson >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << definitivno više nije naš selektor. On je bio prva opcija, ali jednostavno, u ovom trenutku nemamo sredstava da ga priuštimo. Na kraju, u ime svih u Fudbalskom savezu, želim da zahvalim Eriksonu na odličnom poslu koji je uradio sa reprezentacijom - otkrio je Diabate.

Očigledno je da su ljudi iz Fudbalskog saveza Obale Slonovače zadovoljni radom švedskog stručnjaka, uprkos činjenici da reprezentacija nije prošla u drugu fazu SP, ali se mora priznati da su "slonovi" bili u manje-više najtežoj grupi na Mondijalu, u društvu Brazila, Portugalije i Severne Koreje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.