Nova uprava odlučila: Mihajloviću otkaz u Sportingu posle samo devet dana

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uprava odlučila: Mihajloviću otkaz u Sportingu posle samo devet dana

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović dobio je otkaz u lisabonskom Sportingu i to samo devet dana od dolaska u klub.

Raskid ugovora s Mihajlović objavio je novi predsednik Hose Sousa Kintra, naslednik Bruna De Karvalja - čoveka koji je i doveo srpskog trenera.

"Odlučili smo da prekinemo saradnju sa Mihajlovićem. Brzo ćemo naći novog trenera, predstavićemo ga u ponedeljak", rekao je Kintra na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za medije, a prenosi A Bola.

Sporting je dobio novu upravu prošle nedelje i ona je izglasala da se otpusti Mihajlović, iako je potpisana trogodišnja saradnja, ali će se iskoristi klauzula.

Haos vlada u Sportingu, čak devetorica fudbalera su zatražila raskid ugovora, među kojima i porugalski reprezentativci Rui Patrisio (prešao u Vulverhempton), Vilijam Karvaljo, Bruno Fernandeš i Želson Martins zbog napada navijača na njih zbog lošeg finiša prošle sezone.

Otišao je i trener Žorž Žezus, a sada i Mihajlović u rekordnom roku.

Siniši Mihajloviću otkaz u Torinu

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mihajloviću otkaz u Sportingu posle samo devet dana

Izvor: RTS, 28.Jun.2018

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović otpušten je iz lisabonskog Sportinga posle samo devet dana u klubu. . Novi predsednik Žoze Soza Sintra, naslednik Bruna de Karvalja, čoveka koji je doveo Mihajlovića, izjavio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.