Nova tragedija na terenu: Preminuo Alen Pamić

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2013, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova tragedija na terenu: Preminuo Alen Pamić

Hrvatski fudbaler Alen Pamić, član Istre 1961, preminuo je od posledica srčanog udara dok je igrao mali fudbal. Pamić je i ranije imao problema sa srcem zbog čega se nekoliko puta onesvešćivao. Poslednji meč odigrao je 16. februara ove godine kada je na utakmici protiv Lokomotive po treći put u karijeri izgubio svest. Tada je prestao da igra...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS: Preminuo hrvatski fudbaler koji je već tri puta padao u nesvest na utakmicama!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2013

Alen Pamić izgubio svest u toku partije malog fudbala i nedugo zatim od srčanog udara preminuo

Nastavak na Telegraf.rs...

Preminuo još jedan fudbaler

Izvor: Sportal.rs, 22.Jun.2013

Hrvatski fudbaler Alen Pamić umro je od srčanog udara dok je igrao mali fudbal, objavila je Hina, a pprenela Beta. Pamić je imao 24 godine, igrao je za hrvatski klub Istra 1961, a od ranije je imao problema sa srcem zbog čega se nekoliko puta rušio na terenu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.