Nives Celzijus proslavila pobedu hrvatske reprezentacije striptizom

Izvor: Blic, 17.Jun.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus proslavila pobedu hrvatske reprezentacije striptizom

Hrvatska starleta Nives Celzijus je pre fudbalske utakmice između Hrvatske i Irske obećala da će skinuti komad odeće za svaka tri boda koja hrvatska reprezentacija osvoji na evropskom prvenstvu. Nakon utakmice, ona je to obećanje zaista ispunila, a osim skidanja majice obožavateljima je podarila i izazovni ples uz svoju pesmu "Zabij gol".

- Kao što sam obećala... We took three points and you get this! (osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo tri boda i vi dobijate ovo) - napisala je Nives Celzijus uz video koji je postavila na svoj Fejsbuk profil.

Na snimku starleta pleše uz pesmu "Zabij gol" i u jednom trenutku skida majicu, kako bi ostala samo u donjem delu oskudnog "dresa".

Nives je uz snimak dodala i nekoliko izazovnih fotografija, a na jednoj od njih u ruci drži vibrator sa motivom šahovnice.

- Samo da vas informišem da sam našla srećni vibrator minut pre gola... Pa vi kažite da nije srećan - poručila je starleta svojim fanovima, srećna što je pronašla vibrator za koji veruje da je doneo sreću Hrvatskoj na utakmici sa Italijom.

VIDEO> Pogledajte izazovan ples Nives Celzijus:
Pogledaj vesti o: Facebook,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.