Ništa od promocije Jovovića na Marakani, zapelo u pregovorima

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od promocije Jovovića na Marakani, zapelo u pregovorima

"Nije veliki problem i razlike nisu nepremostive", poručuju iz tabora crveno-belih

Fudbalski klub Crvena zvezda odložio je predstavljanje novog pojačanja, reprezentativca Crne Gore Vladimira Jovovića, iako je za danas bila zakazana njegova promocija.

On je danas u 15 sati trebalo da potpiše troipogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je prema rečima poslovnog direktora Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pantovića odložen jer nisu utanačeni još neki detalji sa njegovim bivšim klubom Sutjeskom.

"Nije veliki problem i razlike nisu nepremostive. Sve je bilo isplanirano u najboljoj nameri, ali nismo uspeli da dogovorimo sve detalje sa Sutjeskom i potpišemo ugovor. Tu mislim na garancije plaćanja. Više će o tome biti poznato do kraja dana", rekao je Pantović na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da će se Jovović najverovatnije pridružiti saigračima na pripremama u Sloveniji, kao i da će po povratku u Beograd biti predstavljen.

"Pretpstavljam da će Jovović najverovatnije otputovati u Sloveniju, što govori da je transfer realizovan. Hteli smo sve da rešimo u kratkom roku, zbog dugogodišnjeg prijateljstva dva kluba. Život je takav da ništa nije sigurno sto odsto, ali nismo hteli da prejudiciramo stvari dok se ne dogovorimo oko svega", rekao je Pantović i ponovio da je, po njegovom mišljenju, Jovović bliže dolasku, nego neuspehu transfera.

Vladimir Jovović je za reprezentaciju Crne Gore odigrao pet utakmica.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.