Nišlije žele lepo mesto za fudbal - peticija na sajtu Kreni-promeni

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2022, 09:05

Nišlije žele lepo mesto za fudbal - peticija na sajtu "Kreni-promeni"

"Molimo vas, pomozite nama Nišlijama da dobijemo malo bolji stadion ili da rekonstrukcija napokon krene. Nišu je potrebno mesto za fudbal i druge sportove!", piše u peticiji koju potpisuje Miloš Janković, a koja se nalazi na sajtu tima Kreni-promeni.

Rekonstrukcija stadiona "Čair" koja je počela pre više od 11 godina i koja čeka svoj kraj problem je koji je naterao građane iz Niša da naprave peticiju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i traže 100 potpisa.

Zbog čega je ovo važno? Svaka vlast već godinama lažno obećava rekonstrukciju stadiona "Čair". I ove godine pred izbore obećan nam je novi stadion, a kada je SNS pobedio niko više ne priča o tome - piše u peticiji.

Peticija se nalazi na ovom linku.

Podsetimo, pre više od 11 godina počela je rekonstrukcija stadiona "Čair", a završetak se čeka godinama.

Prošle nedelje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo najavio da "uskoro kreće izgradnja velelepnih stadiona u Nišu i Kragujevcu".

Vučić je, podsetimo, najavljivao početak gradnje za mart ove godine, pa se onda izvinio i pomerio rok za maj, prošao je i jul - radnika i mašina nigde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.