Izvor: FudbalSrbija.net, 12.Feb.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije predstavile pojačanja

12.02.2015.fkradnickinis.rs
Fudbalski klub Radnički iz Niša zvanično je na “Čairu” predstavio petoricu novih igrača, od čega trojicu povratnika u klub.  Sportski direktor kluba Marko Jovanović medijima je predstavio Milana Ćuluma, Radoša Bulatovića, Petra Đuričkovića, Nemanju Lakić-Pešića i Nikolu Ašćerića.
U odličnom raspoloženju, prvi se okupljenim medijima obratio Petar Đuričković, on je u proteklih godinu dana nastupao u Nišu kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, a ove zime potpisao je ugovor na godinu i po dana.
Drago mi je što sam se vratio u klub u kome sam ponikao, iza nas je teška polusezona. Na pripremama za prolećni deo sezone radili smo veoma naporno, odigrali smo par kontrolnih utakmica, kako bismo spremno dočekali početak polusezone. Neće biti lako ali imamo tim koji može da podnese sve, poručuje Đuričković.
Igrač koji je do kraja avgusta nosio dres niškog Radničkog, da bi ga kasnije zamenio za dres imenjaka iz Kragujevca, Milan Ćulum se posle nekoliko meseci ponovo vraća u Niš.
Mnogo mi je drago zbog povratka na Čair. Najviše zasluge za to imaju predsednik Vidak Perović i sportski direktor Marko Jovanović, sa kojima sam bio u kontaktu. Situacija jeste teška, ali imamo kvalitetan tim. Možemo da ostvarimo zacrtani cilj a to je opstanak, poručuje iskusni vezista Milan Ćulum.
 
Još jedan igrač vraća se na mesto uspeha, Radoš Bulatović dres Radničkog nosio je u prošloj sezoni, kada je klub zabeležio istorijski uspeh, visoko šesto mesto na tabeli srpskog šampionata.
Prošle sezone, koja je bila prilično uspešna, nosio sam dres Radničkog. Vraćam se posle šest meseci, kada je situacija znatno teža. Imamo kvalitetan tim, pozicija na tabeli ne pokazuje pravu vrednost ovog tima, kratak je bio Radoš Bulatović.
Dolazak mladog štopera Nemanje Lakić-Pešića mnoge je iznenadio, po njegovim rečima nije mu trebalo mnogo vremena da dođe do dogovora sa Radničkim.
Drago mi je da sam došao u klub sa velikom tradiciom. Klub se nalazi u rezultatskoj krizi, daćemo sve od sebe da odigramo kako znamo. Brzo smo dogovorili saradnju, nadam se da ćemo brzo da obezbedimo opstanak, poručuje mladi štoper Lakić-Pešić.
Kao i prethodni igrači, Nikola Ašćerić takođe se slaže da mesto na tabeli ne odgovara kvalitetu kluba.
Svi smo svesni situacije u kojoj se klub nalazi. Daćemo sve od sebe da opstanak obezbedimo što pre, ovo je klub sa velikom tradicijom. Daću sve od sebe da svojim golovima i dobrim partijama dovedem klub gde mu je mesto. Poručuje Ašćerić.
Sportski direktor Marko Jovanović ističe da prelazni rok još nije završen.
Prelazni rok za naš klub još nije završen. Očekujemo bar još dva pojačanja. Desnog beka i još jednog ofanzivnog igrača, pokušaćemo da sve završimo do sutra. U suprotnom smeru imamo ponudu za Ljubinkovića iz jedne uzbekistanske ekipe. Trenutno ima problem sa vizom, videćemo do kraja dana šta će biti sa njegovim transferom, poručuje sportski direktor Jovanović.
U subotu od 14 časova Radnički igra protiv ekipe Proletera, utakmica će biti odigrana na stadionu u Mezgraji.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Radnički predstavio pojačanja: Stigli Ćulum, Bulatović, Đuričković, Ašćerić i Lakić-Pešić

Izvor: Sportal.rs, 12.Feb.2015

Od dopisnika iz Niša - Fudbaleri Radničkog predstavili su u četvrtak petoricu novih igrača. Sportski direktor Marko Jovanović javnosti je predstavio povratnike Milana Ćuluma, Radoša Bulatovića i Petra Đuričkovića, koji je proteklih godinu dana nastupao kao pozajmljeni igrač Crvene zvede....

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.