Niški srpskoligaši polovično

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški srpskoligaši polovično

Niški fudbalski srpskoligaši imali su polovičan učinak u 12. kolu Srpske lige – istok.
Car Konstantin je na Bubnju vezao drugu uzastopnu pobedu, jer je posle paraćinskog Jedinstva savladao i „Đerdap“ iz Kladova. Bilo je 1:0, a gol odluke postigao je Aleksandar Stanković u 87. minutu. Sinđelić je, pak, ponovo neprijatno iznenadio svoje navijače na gostovanju u Mrstanu. Moravac Orion savladao je ”orliće” sa 3:0. Posle 12. kola Sinđelić je deveti sa 16, a Car Konstantin deseti sa bodom manje.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Car Konstantin pobedio, Sinđelić poražen

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2013, 10:21

U 12. kolu Srpske lige Istok niški timovi zabeležili su polovičan učinak. Ekipa Cara Konstantina sa 1:0 pobedila je Đerdar, a Sinđelić je rezultatom 3:0 poražen od Moravca u Mrštanu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.